Lægeeksamineret Massør

Massør

LÆGEEKSAMINERET MASSØR

Behandling af de muskulære problemer

Lægeeksamineret massør er en kort grunduddannelse i massage, som du sagtens kan bruge hvis du f.eks. i forvejen er behandler, eller skal bruge det på fri- eller deltids basis. Det at en uddannelse er Lægeeksamineret fortæller dig intet om det faglige niveau, eller om uddannelsen er god. På Lasota®  Terapi Akademi deltager akademiets læger ikke blot til eksaminationen, men de underviser også i forskellige fag, samt de fører tilsyn med uddannelsens niveau. Vi forsøger dermed at give dig den højst mulige standard som massør.

Det magiske ved massage

Hvad enten det drejer sig om behandling af professionelle sportsfolk eller personer med »almindelige problemer« (hovedpine, nakke-, skulder-, rygproblemer, m.m.), spiller massage stadig en større rolle. Korrekt massage stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, skaber bedre balance i muskulaturen og giver generelt bedre velvære. Muskulære problemer som man ser i idrættens verden, adskiller sig ikke væsentlig fra skader opstået i andre sammenhænge. Det er for så vidt ligegyldigt, om de muskulære problemer er opstået som følge af idræt eller arbejde. På ét enkelt punkt adskiller idrætten og erhvervslivet sig dog klart fra hinanden i forhold til skader. Idrætsudøveren stiller langt større krav til terapeuten om en hurtig og effektiv behandling, mens man måske og desværre er lidt for tilbøjelig til at nedvurdere fritids- eller arbejdsskader. Det betyder dog ikke, at hverken massør eller klient bør acceptere en længerevarig behandling.

Du vil blive uddannet til hurtigt og præcist, at kunne behandle langt de fleste problemer, hvormed klienterne opsøger dig. Uddannelsen som Lægeeksamineret Massør tager specielt sigte på en hurtig, effektiv og ansvarlig behandling af de muskulære problemer. Herved er det muligt at afhjælpe de såkaldte fritids- og arbejdsproblemer, som ofte er belastende for både den enkelte og arbejdspladsen. Ord som sundhed, velvære og kropsbevidsthed er i dag i bevidstheden hos de fleste. På jobbet kræves der et ordentligt arbejdsmiljø, og i idrætsforeningerne stiller udøverne krav om, at kunne blive behandlet hurtigt, korrekt og professionelt. Her spiller massage en stadig større rolle i behandlingssystemet på grund af dens effektive virkning på muskler og kredsløb.

Se en kort præsentationsvideo her:

Dato og tilmelding

Fredericia

Mandag/onsdags hold

12. august 2019 – 15. januar 2020

9:00 – 12:30

Fredericia

Lørdag/søndag hold

Hver anden weekend

17. august 2019 – 18. januar 2020

9:30 – 17:00

København

Mandag/onsdags hold

12. august 2019 – 15. januar 2020

9:00 – 12:30

Nørresundby

Mandag/onsdags hold

19. august 2019 – 22. januar 2020

9:00 – 12:30

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmedlingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

21.000 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 5.000 DKK

Restbeløbet i 5 rater af: 3.452 DKK

Samlet pris: 22.260 DKK