Ansigtsmassør

ANSIGTSMASSØR

Kurset til uddannede massører

Kurset henvender sig til allerede uddannede massører, som har lyst til at udvide med ansigtsbehandlinger.
Der bliver bl.a. gennemgået den traditionelle afslappende ansigtsmassage, som kendes fra kosmetologernes uddannelse og bruges på diverse skønhedsklinikker.

Udover denne type ansigtsbehandling gennemgås der også fysiurgisk massage af ansigt, nakke og hals, der primært bruges til klienter med muskulære problemer i dette område, det være sig f.eks. hovedpine, balance- og koordinationsproblemer, kæbe- og nakkesmerter.

Den praktiske del indeholder vejledning i behandling af områdets triggerpunkter, de såkaldte smertepunkter, der ved trykpåvirkninger kan nedsætte smerter og muskelkramper i specielle områder.

Kurset giver også en grundig viden om hovedets anatomi og fysiologi, dermatologi samt information om almindelige hudsygdomme, der kan forekomme i ansigtet.

Kurset er meget praktisk orienteret, derfor forventes det, at man har en del forudgående kendskab til terminologi, anatomi, fysiologi, arthrologi og myologi, og derfor kræves det, at man som minimum er uddannet massør.

Der afholdes ikke eksamen i kurset, men der udleveres efter endt kursus et diplom, hvori kursets indhold fremgår.

Dato og tilmelding

Fredericia

Mandage
17.00 – 20.30

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmedlingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

5.000 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 2.300 DKK

Restbeløbet i 2 rater af 1.600 DKK

Samlet pris: 5.500 DKK