Idrætsskadeterapeut

Bliv idrætsterapeut hos Lasota Terapi Akademi. Lær at behandle sportskader.

IDRÆTSSKADETERAPEUT

En overbygning på lægeeksaminerede massøruddannelse

Uddannelsen som Lægeeksamineret idrætsskadeterapeut er en overbygning til skolens lægeeksamineret massøruddannelse. Uddannelsen giver en bred faglig viden i problematikken omkring idræts- og bevægeapparatsskader. Uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark, og er en dansk udgave af den amerikanske sportstherapist-uddannelse. Uddannelsen er nøje sammensat med ligevægt mellem teori og praktik. I den teoretiske del gåes der bl.a. i dybden med bevægeapparatets anatomi, fysiologi, biomekanik og skaders opståen. I den praktiske del øves der i undersøgelsesmetodikker, MFR, genoptræning, optapening og en lang række avancerede fysikalske behandlingsmetoder. Udover en grundig indsigt i genoptræning og forskellige behandlingsformer, oplæres eleverne i diagnosticering og i anvendelse/regler for forskellige former for behandlingsudstyr. Heriblandt ultralyd, laser og elektrostimulation til de mest almindelige skader.

Uddannelsen lægger stor vægt på ikke blot at opnå viden om forskellige behandlinger, men i høj grad også om, hvad man bør undgå at begive sig ud i. En fejlagtig behandling kan i værste fald forværre den pågældende skade. Derfor er det vigtigt, at terapeuten kan foretage en professionel korrekt behandling, så den skadede hurtigst muligt kan genoptage sin idræt og/eller sit arbejde. Langt de fleste idrætsskader er mindre skader, der i det daglige ikke volder mærkbare problemer, men gør at man ikke kan dyrke sin idræt uden gener. Idrætsskadeterapeut uddannelsen er for dig der gerne vil arbejde med diverse sportsskader. Disse skader overses ofte i det offentlige behandlingssystem, men kræver alligevel en hurtig og korrekt behandling for at mindske rehabiliteringsperioden. For mange idrætsudøvere, og specielt for eliten, kræves en perfekt fysik for at yde toppræstationer, og selv en indre skade kan medføre dårlige resultater eller mindsket idrætsaktivitet.

Jobmulighederne er selvfølgelig alle steder, hvor massørerne også får job, dog kan en udlært terapeut forvente en noget bedre løn. Samtidig gør den bredere faglige uddannelse dig i stand til at kunne behandle i større omfang. Uddannelsen anbefales til alle, der er praktiserende terapeuter, uanset om man er Lægeeksamineret Massør eller har anden behandleruddannelse.
Idrætsskadeterapeutuddannelsen er blevet forlænget i forhold til tidligere. Dette er gjort fordi at hvis man har massøruddannelsen opfylder du både krav fra RAB og momsfritagelse på anatomi/fysiologi og den primære behandlingsform. Du skal med andre ord derved kun have patologi, psykologi og førstehjælp.

Dato og tilmelding

Fredericia

10. januar 2019 – 21. november 2019

torsdage

kl. 9:00 – 16:30

Brøndby

15. januar 2019 – 26. november 2019

tirsdage

kl. 9:00 – 16:30

Nørresundby

06. januar 2019 – 17. november 2019

Søndage

kl. 9:00 – 16:30

Pris

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmedlingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

31.500 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 4.200 DKK

Restbeløbet i 11 rater af 2.800 DKK

Samlet pris: 35.000 DKK

Skulle du have spørgsmål og ønsker at blive ringet op?

Med i prisen

Følgende materiale er inkluderet i prisen for uddannelsen:

  • Bøger
  • Opgavehæfte
  • Evt. materialer
  • Skriveredskaber
  • Mapper/papirer
  • Undervisning
  • Elevintra
  • Eksamener
  • Diplom
  • Eksamensbevis
Krav

For at tilmelde dig på Columna terapeut uddannelsen skal du som minimum være massør uddannet eller have en tilsvarende uddannelse.

Sted

Lasota Terapi Akademi Fredericia

Prangervej 111
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Map

Telefon:+45 75 91 57 58

Yderligere info
Se video og hør om Idrætsskadeterapeut uddannelsen