Columnaterapeut

BLIV COLUMNATERAPEUT

En videreuddannelse for behandlere

“Som Columnaterapeut (ryg behandler), kan du være med til at hjælpe de 35 pct. af danskerne der enten har en egentlig ryg-sygdom eller lider af rygsmerter.”

Du kan kun læse til columnaterapeut (ryg behandler) ved Lasota Terapi Akademi, men til gengæld har vi uddannelsessteder i både Fredericia, København, Nørresundby og Hobro (kun columna).

En columnaterapeut er en videreuddannelse for behandlere, som ønsker at have et rigtig godt kendskab til ryggens anatomi, fysiologi og patologi, samt kunne bestride mange forskellige manuelle teknikker for de forskellige rygproblemer som man ser i klinikken. Columnaterapeut uddannelsen går meget detaljeret ned i den manuelle behandling, og den efterfølgende rehabiliteringsperiode, derfor skal man på forhånd have et godt kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, f.eks. som fysioterapeut, idrætsskadeterapeut eller måske, hvis man er veluddannet massør.

Der undervises af læger, osteopater, fysioterapeuter, kiropraktorer eller  terapeuter, som er uddannet i amerikansk manuel medicin.

Du vil ikke bare lære at undersøge for stort set ethvert bevægeapparatsproblem i ryggen, men også lære teknikker som f.eks.: Muskel Energy Teknik (MET), Positionel Release Teknik (PRT), Artikulering, Mobilisering, Mobilisering med impuls, Isometrisk opretning, Dynamisk udspænding, Triggerpunkts-behandling samt rehabilitering i forbindelse med specifikke rygskader.

Du vil lære alt, hvad der er værd at vide om problemer i halshvirvelsøjlen, af thorax, ribben, lumbaldelen og bækkenproblematik.

Uddannelsen lægger ikke blot stor vægt på, at opnå viden om de forskellige rygskader og hvordan de behandles optimalt, men også hvilke patienter man som terapeut skal sende videre til f.eks. kiropraktor eller læge.

Som uddannet columnaterapeut  kan du ansøge om deltagelse på osteopatstudiet ved European School of Osteopathy i London som tilbyder uddannelser i Danmark. Studieegnethed skal dog her vurderes. Stort set alle columnaterapeuter arbejder fuldtids med faget efter endt uddannelse.

Nyhedsbrev

I mere end 20 år har Lasota® Terapi Akademi  – tidligere “Skolerne for Idrætsmassage” – tilbudt professionelle og fremtidsorienterede uddannelser og kurser for eksisterende og nye terapeuter indenfor de fleste anerkendte behandlingsformer.  Hvis du er lige så interesseret som vi er, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration, nye behandlinsmetoder samt information om aktuelle kurser og uddannelser. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.

Dato og tilmelding

Fredericia

03. august 2020  –   28. juni 2021

Mandage  9.00-14.40

Hobro

11. august 2020 – 29. juni 2021

Tirsdage  9.00-14.40

København

23. april 2020 – 29. april 2021

Torsdage  9.00-14.40

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmeldingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

29.790 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 4.500 DKK

Restbeløbet i 11 rater af 2.600 DKK

Samlet pris: 33.100 DKK