Akupunktør

Uddan dig til akupunktør ved Lasota Terapi Akademi

BLIV AKUPUNKTØR

En af Danmarks mest omfattende akupunktur-uddannelser

Lasota® Terapi Akademi har sammen med China Academy of Chinese Medical Sciences Institutte of Acupuncture and Moxibustion i Bejing, som anses for at være et af verdens førende universiteter indenfor akupunktur indgået et samarbejde, således at du kan få en af landets allerbedste akupunkturuddannelser, med fokus på traditionel kinesisk medicin ud fra de gamle kinesiske principper.

Ingen andre skoler der tilbyder akupunkturuddannelse har noget tilsvarende. Uddannelsen foregår primært i Danmark men under din studie periode er der et 14 dages universitets ophold i Bejing i Kina. Det betyder, at du både får en dansk akupunkturuddannelse som opfylder alle skattestyrelsens krav til momsfritagelse samt krav til RAB godkendelse (registreret alternativ behandler), men du får også  i din uddannelse et diplom fra universitetet i Bejing, at du har gennemgået mange timers klinisk praksis fra flere hospitaler i Kina.  Når du er RAB godkendt har du mulighed for at behandle patienter som har privat sundhedsordning og de patienter som er medlem af sygeforsikringen Danmark kan også få tilskud.

Lasota® Terapi Akademi har fokus på hvordan akupunktur kan hjælpe på sports- og bevægeapparatsskader samt psykiske lidelser, men du vil selvfølgelig også lære alt hvad der er værd at vide inden for den kinesiske medicin – tunge og puls diagnose, kinesisk øre akupunktur, moxa, cupping, dry needling mv. Vi mener, at samarbejdet mellem den orientalske og vestlige medicin vil give den optimale behandling af sygdomme, hvilket resulterer i bedre sundhedspleje for alle.

Akupunktur uddannelsen er for alle, men du kan få merit hvis du i forvejen har en sundhedsfaglig behandleruddannelse, hvis du f.eks. er læge, sygeplejerske, jordemoder, fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut eller anden sundhedsuddannelse.

Uddannelsen er ikke modulopbygget men indeholder alt hvad du har brug for. Selve uddannelsen tager godt to år, og er lige fordelt mellem teori og praksis. Det eneste du derudover skal have er anatomi/fysiologi, patologi og psykologi som du selv skal sørge for at få. Desværre kan skolen ikke tilbyde dette på nuværende tidspunkt, men vi kan hjælpe dig med hvordan du tager det hurtigst, billigst og bedst muligt.

Alle vores lærere er uddannet i traditionel kinesisk medicin, og har alle en anden sundhedsfaglig uddannelse, som f.eks. sygeplejerske, osteopat, naturopat, zoneterapeut mv. I andre sundhedsfaglige fag, er underviserne også læge, sygeplejerske, manuel terapeut mv. Det vigtigste er dog at vores lærere er professionelle, som arbejder med akupunktur og traditionel kinesisk medicin i deres daglige arbejde.

Samlet set vil du få en akupunkturuddannelse i Danmark som harmonerer godt med det danske sundhedssystem. Samtidig vil du have et godt indblik i den klassiske traditionelle kinesiske medicin. Uddannelsen kan være fordelt på følgende måde: Første år er undervisning i Danmark, første halvdel af andet år er rejse til Kina hvor du blandt andet får undervisning af nogle af verdens førende professorer indenfor akupunktur. Opholdet i Kina er primær praktisk orienteret, hvor du mange timer hver dag vil have din gang på hospitaler blandt ”rigtige patienter”, og får et grundigt indblik i hvordan traditionel klassisk kinesisk akupunktur og medicin kan integreres i den vestlige medicin.  Efter endt ophold vil du også modtage diplom fra universitetet.

Lasota® Terapi Akademi ligger meget vægt på at vores uddannelser er helt transparente uden skjulte gebyrer. Det betyder, at uddannelsesprisen også indeholder omkostninger til universitetet, undervisning og læreromkostninger i Kina, kinesisk guide, ja selv flyrejsen er inklusiv. Det eneste du selv skal betale er forplejning og overnatning, men også her har vi indgået en aftale med Campus om at vores elever kan bo på et firestjernet hotel tæt på hospitalet inkl. morgenmad for ca. 550 kr. i døgnet. Vi håber at se dig på vores uddannelse som målrettet stiler efter at du kan blive en kvalificeret og kompetent behandler i din egen klinik.

Dato og tilmelding

Fredericia

7. jan 2019 – 22 marts 2021

Mandage fra 17.00 – 21.25

Brøndby

08. januar 2019 – 23. marts 2021

Tirsdage fra 17.00 – 21.25

Pris

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmedlingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

48.000 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 5.280 DKK

Restbeløbet i 24 rater af 1.900 DKK

Samlet pris: 50.880 DKK

Skulle du have spørgsmål og ønsker at blive ringet op?

Uddannelses info

Lektionstal:

Under uddannelses forløbet vil du gennemgår følgende antal lektion:

250 akupunktur lektioner
50 anden alternativ behandling
10 klinik vejledning

 Merit:

Har du gennemført “Introduktion til andre alternative behandlingsformer” eller “Klinikdrift”, fra en tidligere uddannelse eller lignende kan du opnå merit i disse fag. Dette skal dokumenteres.

Samlet uddannelses varighed: 2 år

Med i prisen

Følgende materiale er inkluderet i prisen for uddannelsen:

  • Bøger
  • andet uddannelsesmateriale
  • eksamensgebyr
  • universitetsudgifter i Kina
  • flyrejse til Kina
  • beviser mv.
  • Det eneste der kommer ekstra er ophold på campus i Kina (hvor vi har lavet en aftale med et 4-stjernet hotel for 550 inkl. morgenmad), og forplejning.
Krav

Hvis du ikke har en anden sundhedsfaglig baggrund som f.eks. Sygeplejerske, Social- og sundhedsassistent, Ergo- eller Fysioterapeut eller er RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler), dette skal dokumenteres med et eksamensbevis, – skal du tage følgende fag:

200 lektioner anatomi/fysiologi

100 lektioner patologi

50 lektioner sundhedspsykologi

Vi kan desværre, på nuværende tidspunkt ikke tilbyde disse fag isoleret, men vi arbejder på det. Indtil da, kan vi hjælpe dig med hvor du kan tage disse fag til laveste pris, eller i nærheden af din bopæl.

Sted

Fredericia

Lasota Terapi Akademi Fredericia

Prangervej 111
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Map

Telefon:+45 75 91 57 58

Brøndby

Lasota Terapi Akademi Brøndby

Nygårdsplads 21, 1. sal.
Brøndby, 2605 Danmark
+ Google Map

Telefon:+45 75 91 57 58

Se video og hør om akupunktør uddannelsen: