Registreret Akupunktør

Uddan dig til akupunktør ved Lasota Terapi Akademi

BLIV AKUPUNKTØR

En af Danmarks mest omfattende akupunktur-uddannelser

Akupunktur uddannelse

Lasota® Terapi Akademi har sammen med China Academy of Chinese Medical Sciences Institutte of Acupuncture and Moxibustion i Bejing, som anses for at være et af verdens førende universiteter indenfor akupunktur indgået et samarbejde, således at du kan få en af landets allerbedste akupunkturuddannelser, med fokus på traditionel kinesisk medicin ud fra de gamle kinesiske principper.

Enestående uddannelse

Ingen andre skoler der tilbyder akupunkturuddannelse har noget tilsvarende. Uddannelsen foregår primært i Danmark men under din studie periode er der et 14 dages universitets ophold i Bejing i Kina. Det betyder, at du både får en dansk akupunkturuddannelse som opfylder alle skattestyrelsens krav til momsfritagelse samt krav til RAB godkendelse (registreret alternativ behandler), men du får også  i din uddannelse et diplom fra universitetet i Bejing, at du har gennemgået mange timers klinisk praksis fra flere hospitaler i Kina.  Når du er RAB godkendt har du mulighed for at behandle patienter som har privat sundhedsordning og de patienter som er medlem af sygeforsikringen Danmark kan også få tilskud.

Lasota® Terapi Akademi

Lasota® Terapi Akademi har fokus på hvordan akupunktur kan hjælpe på sports- og bevægeapparatsskader samt psykiske lidelser, men du vil selvfølgelig også lære alt hvad der er værd at vide inden for den kinesiske medicin – tunge og puls diagnose, kinesisk øre akupunktur, moxa, cupping, dry needling mv. Vi mener, at samarbejdet mellem den orientalske og vestlige medicin vil give den optimale behandling af sygdomme, hvilket resulterer i bedre sundhedspleje for alle.

Akupunktur uddannelsen er for alle, men du kan få merit for anden alternativ behandling og klinikvejledning hvis du i forvejen har en sundhedsfaglig behandleruddannelse, hvis du f.eks. er læge, sygeplejerske, jordemoder, fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut eller anden sundhedsuddannelse.

2 årig uddannelse

Uddannelsen er ikke modulopbygget men indeholder alt hvad du har brug for. Selve uddannelsen tager godt to år, og er lige fordelt mellem teori og praksis. Det eneste du derudover skal have er anatomi/fysiologi, patologi og psykologi som du selv skal sørge for at få. Desværre kan skolen ikke tilbyde dette på nuværende tidspunkt, men vi kan hjælpe dig med hvordan du tager det hurtigst, billigst og bedst muligt.

Alle vores lærere er uddannet i traditionel kinesisk medicin, og har alle en anden sundhedsfaglig uddannelse, som f.eks. sygeplejerske, osteopat, naturopat, zoneterapeut mv. I andre sundhedsfaglige fag, er underviserne også læge, sygeplejerske, manuel terapeut mv. Det vigtigste er dog at vores lærere er professionelle, som arbejder med akupunktur og traditionel kinesisk medicin i deres daglige arbejde.

Rejse til Kina

Samlet set vil du få en akupunkturuddannelse i Danmark som harmonerer godt med det danske sundhedssystem. Samtidig vil du have et godt indblik i den klassiske traditionelle kinesiske medicin. Uddannelsen kan være fordelt på følgende måde: Første år er undervisning i Danmark, første halvdel af andet år er rejse til Kina hvor du blandt andet får undervisning af nogle af verdens førende professorer indenfor akupunktur. Opholdet i Kina er primær praktisk orienteret, hvor du mange timer hver dag vil have din gang på hospitaler blandt ”rigtige patienter”, og får et grundigt indblik i hvordan traditionel klassisk kinesisk akupunktur og medicin kan integreres i den vestlige medicin.  Efter endt ophold vil du også modtage diplom fra universitetet.

Transparente

Lasota® Terapi Akademi ligger meget vægt på at vores uddannelser er helt transparente uden skjulte gebyrer. Det betyder, at uddannelsesprisen også indeholder omkostninger til universitetet, undervisning og læreromkostninger i Kina, kinesisk guide, ja selv flyrejsen er inklusiv. Det eneste du selv skal betale er forplejning og overnatning, men også her har vi indgået en aftale med Campus om at vores elever kan bo på et firestjernet hotel tæt på hospitalet inkl. morgenmad for ca. 550 kr. i døgnet. Vi håber at se dig på vores uddannelse som målrettet stiler efter at du kan blive en kvalificeret og kompetent behandler i din egen klinik.

Dato og tilmelding

Fredericia

6. januar 2020 – 4. april 2022

Mandage fra 17.00 – 21.25

Nørresundby

13. januar 2020 – 28. marts 2022

Mandage fra 17.00 – 21.25

København

7. januar 2020 – 5. april 2022

Tirsdage fra 17.00 – 21.25

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmedlingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

52.500 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 3.750 DKK

Restbeløbet i 20 rater af 2.700DKK

Samlet pris: 57.750 DKK