Træningsterapeut

Træningsterapuet uddannelse ved Lasota Energy

Eksamineret Træningsterapeut

Uddannelsen som Eksamineret Træningsterapeut er en speciel uddannelse til allerede uddannede trænere på middel til højt niveau, som diplomtrænere, militære fysiske trænere niveau 2, bachelors. Samt behandlere, som massører, idrætsskadeterapeuter, fysioterapeuter, og andre behandlere som ønsker mere specifikke færdigheder indenfor skadesforebyggende træning og genoptræning.

Træningsterapeut uddannelsen går detaljeret ned i den neurologiske motor kontrol træning, vejrtrækning, mobilitetstræning og styrketræning. Derfor skal man på forhånd have et godt kendskab til kroppens anatomi og fysiologi.

I undervisningen opnår du færdigheder i at teste for skades årsager og indskrænkninger i bevægelsen, samt færdigheder i at lægge programmer på klienten/atletens niveau uanset skade eller træningsmål, Ligesom du bliver ekspert i at rette og optimere enkelt øvelser.

Uddannelsen lægger stor vægt på at opnå en viden om krop og præstation, herunder kroppens mulige evne til at bevæge sig uden at kompensere. Vil du være fri af skader, handler træning ikke om hvad du kan – men om, hvordan du gør det.

I undervisningen opnår du færdigheder i at teste for skades årsager, og indskrænkninger i bevægelsen forsaget af vejrtrækning, mobilitet eller stabilitets problemer. Du får færdigheder i at lægge programmer på klienten/atletens niveau uanset skade eller træningsmål. Ligesom du opnår evnen til at genoptræne alle skader herunder diskusprolapser. Du bliver ligeledes ekspert i at rette og optimere enkelt øvelser. Uddannelsen lægger stor vægt på at opnå en viden om krop og præstation, herunder kroppens mulige evne til at bevæge sig uden at kompensere. Vil du være fri af skader, handler træning ikke om hvad du kan – men om, hvordan du gør det.

Dato og tilmelding

Fredericia

Ny dato på vej

Brøndby

06. marts 2019 – 12. juni 2019

Onsdage

OBS. to undervisningsfrie dage i perioden 14. april 2019 – 15. maj. 2019

Pris

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmedlingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

8.500 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 3.350 DKK
Betales af 2 rater á 3.000 DKK

samlet pris: 9.350 DKK
Betales inden 1. og 7. undervisningsdag

Skulle du have spørgsmål og ønsker at blive ringet op?

Underviser

Anders Steensen, der bl.a. står bag trainingandrehab.dk og yourperformance.dk  har gennem de seneste mange år som træner, lærer, mental coach og instruktør indenfor blandt andet elitetræning, behandling og udvikling, opbygget en viden som gør sine løsninger på diverse udfordringer, mere komplet. Anders ser pragmatisk på de teorier som ligger bag nutidens træning, og lader sig ikke påvirke af mode og trends.

Udsnit af personlig træner historie:

 • Professionel Tour de France cykelrytter – Behandling og skadesforebyggende træning.
 • Masters elite svømmehold – Screening og vejledning.
 • Landsholds spillere i bordtennis – Analyse og træningsvejledning af specifikke udfordringer.
 • Talent i Vægtløftning – Analyse og træningsvejledning af specifikke udfordringer.
 • 15 årig dreng – Vægttab og præstationsoptimering.
 • 30 årig kvinde – Vægttab og simpel træning til en stresset hverdag.
 • Frømandsaspirant – Personlig træning og behandling.
 • Politi betjente og aspiranter – Personlig træning og behandling.
 • Professionel fodboldspiller – Personlig træning.
 • Triatleter – Personlig træning og behandling.
 • Professionel ishockey spiller – Personlig træning og behandling.
 • Talenter i tennis – Behandling og træningsudvikling.

Besøg Training & Rehab og læs meget mere om træningsterapeut og træning generelt her:

TRAINING AND REHAB

Krav

For at tilmelde dig på Columna terapeut uddannelsen skal du som minimum være massør uddannet eller have en tilsvarende uddannelse.

Sted

Fredericia

Lasota Terapi Akademi Fredericia

Prangervej 111
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Map

Telefon:+45 75 91 57 58

Se video og hør om Eksamineret Træningsterapeut ETT