Træningsterapeut

Idrætsskadeterapeut uddannelsen

Eksamineret Træningsterapeut

Uddannelsen som Eksamineret Træningsterapeut er en speciel uddannelse til allerede uddannede trænere på middel til højt niveau, som diplomtrænere, militære fysiske trænere niveau 2, bachelors. Samt behandlere, som massører, idrætsskadeterapeuter, fysioterapeuter, og andre behandlere som ønsker mere specifikke færdigheder indenfor skadesforebyggende træning og genoptræning.

Træningsterapeut uddannelsen går detaljeret ned i den neurologiske motor kontrol træning, vejrtrækning, mobilitetstræning og styrketræning. Derfor skal man på forhånd have et godt kendskab til kroppens anatomi og fysiologi.

I undervisningen opnår du færdigheder i at teste for skades årsager og indskrænkninger i bevægelsen, samt færdigheder i at lægge programmer på klienten/atletens niveau uanset skade eller træningsmål, Ligesom du bliver ekspert i at rette og optimere enkelt øvelser.

Uddannelsen lægger stor vægt på at opnå en viden om krop og præstation, herunder kroppens mulige evne til at bevæge sig uden at kompensere. Vil du være fri af skader, handler træning ikke om hvad du kan – men om, hvordan du gør det.

I undervisningen opnår du færdigheder i at teste for skades årsager, og indskrænkninger i bevægelsen forsaget af vejrtrækning, mobilitet eller stabilitets problemer. Du får færdigheder i at lægge programmer på klienten/atletens niveau uanset skade eller træningsmål. Ligesom du opnår evnen til at genoptræne alle skader herunder diskusprolapser. Du bliver ligeledes ekspert i at rette og optimere enkelt øvelser. Uddannelsen lægger stor vægt på at opnå en viden om krop og præstation, herunder kroppens mulige evne til at bevæge sig uden at kompensere. Vil du være fri af skader, handler træning ikke om hvad du kan – men om, hvordan du gør det.

Dato og tilmelding

Fredericia

Tirsdage
kl. 9.00 – 15.00

København

Onsdage
kl. 9.00 – 15.00

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmedlingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

8.500 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 3.350 DKK
Betales af 2 rater á 3.000 DKK

samlet pris: 9.350 DKK
Betales inden 1. og 7. undervisningsdag