Samarbejdspartnere

Lasota Terapi Akademi samarbejder med forskellige anerkendte brancheorganisationer og partnere. Disse brancheorganisationer varetager de forskellige faggruppers interesser. Forenede danske zoneterapeuter er Danmarks ultimative største brancheorganisation for uddannede zoneterapeuter. Danske akupunktører er en af de to eneste brancheorganisationer i Danmark som varetager uddannede akupunktørers interesser. Danske massører og terapeuter er en uafhængig brancheorganisation som varetager massører og andre faggruppers interesser. Disse interesser kunne eventuel være: kollektive forsikringsaftaler, juridisk bistand, hjælp til opstart af klink og efter uddannelse med mere. Når du har afsluttet en uddannelse på Lasota Terapi Akademi kan du alt efter hvilken uddannelse du har taget optages på en af de understående brancheorganisationer.

Alle Lasota Terapi Akademis uddannelser lever op til de pågældende brancheorganisationers optagelseskrav.

Training and rehab logo

Den perfekte genoptrænings hjemmeside for dig der gerne vil have den bedste genoptræning af skader. Du finder tonsvis af videoer, genoptræningsmetoder og meget mere på vores Training and Rehab hjemmeside. Der findes tre forskellige pakker som du kan vælge og de giver hver sin adgang til massevis af materialer.

Forenede danske zoneterapeuter logo

FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter blev dannet i 1983.
FDZ varetager medlemmernes faglige og økonomiske interesser og arbejder for en stadig højnelse af den faglige standard i branchen.

Vi arbejder for, at fysiurgiske massører ses som veluddannede og kompetente behandlere, der fungerer på lige fod med behandlere i det etablerede system som fysioterapeuter.

danske akunpunktører logo

Danske Akupunktører er en brancheforening, som består af mere end 250 RAB-registrede akupunktører.
Danske Akupunktører optager elever, der har taget en uddannelse, som lever op til DA´s og RAB-bekendtgørelsens krav.

Danske Massører og Terapeuter arbejder målrettet for at styrke de alternative behandlingsformers profil og udvikle et troværdigt varemærke i en branche.