Optagelse og tilmelding

Under de respektive uddannelsesmoduler og kurser står anført, hvilke specifikke forudsætninger der kræves for at blive optaget på det enkelte modul. Til nogle kræves der, at du er læge eller fysioterapeut, mens der for andre ikke stilles særlige krav eller forudsætninger for at blive optaget, end at der er plads på holdet. Her gælder det selvfølgelig om at være hurtig med sin tilmelding, da et hold maksimalt består af 16 elever af hensyn til indlæringen og tilgængelige faciliteter.

Når du har fundet et hold, der passer dig, kan du enten henvende dig telefonisk til skolen eller tilmelde dig online her på hjemmesiden.

De bedste værktøjer er lige ved hånden

Udover dine hænder og din viden som vigtigste arbejdsredskaber, stiller skolen alle faciliteter til rådighed under din uddannelse, og i det omfang lokalerne er ledige, er du velkommen til at benytte disse, udover din normale undervisningstid. Mange elever har stor succes med at etablere deciderede studiegrupper, hvilket vi kun kan anbefale for at opnå god erfaringsudveksling og optimalt udbytte af dit skoleophold.

Elevrabatter

Både som tidligere elev, eller mens du er under uddannelse på en af vores skoler, har du mulighed for at købe diverse materialer med særlige elevrabatter. Skolerne anvender de bedste materialer og samarbejdspartnere, hvilket vi synes bør komme vores nuværende og tidligere elever til gode. Vi står altid parate med råd og vejledning om materialevalg og meget andet du skal bruge for at være rigtig klædt på.