Advanced Dry Needling

Advanced Dry Needling er en blanding af den osteopatiske opfindelse Positionel Release Technique og kinesisk akupunktur ud fra TCM perspektiv. Teknikken er udviklet af Jan Lasota dels opstået gennem lang tids research, erfaring som underviser i traditionel kinesisk medicin, og den viden han har tilegnet sig som idrætsfysiolog og osteopat.
For år tilbage var Jan Lasota bl.a. hovedtaler til den danske kongres i akupunktur i netop udviklingen og brugen af Advanced Dry Needling.
Kurset er udelukkende for uddannede akupunktører, der ønsker at tilegne sig nogle andre eller nye redskaber til behandling af bevægeapparatsproblemer eller smerter i bevægeapparatet.
Advanced Dry Needling går ud på at ramme “center-point” for smerte og herefter positionere patienten i nogle positioner der ikke fremkalder smerte, mens der nåles. Herefter vil receptorerne i collagenvævet relaxere og fjerne smerter i led, kapsel, sener og muskler. Denne smertefrie tilstand kan holdes, såfremt der ikke er en skade, der trigger nye smerter, hvilket sjældent ses ved kroniske smerter.
Teknikken er enkel og hurtig at lære og du vil kunne gå direkte hjem efter kurset og bruge teknikken på dine patienter.

Pris og info om Advanced Dry Needling kursus
1125,- kr.
Underviser Jan Lasota.
Adgangskrav: akupunktør
RAB point 6,5

Dato og tilmelding

Fredericia:

  • Ny dato på vej.

København:

  • Ny dato på vej.