Massør 2018-01-23T11:31:55+00:00

Lægeeksamineret massør er en kort grunduddannelse i massage, som du sagtens kan bruge hvis du f.eks. i forvejen er behandler, eller skal bruge det på fri- eller deltids basis. Det at en uddannelse er Lægeeksamineret fortæller dig intet om det faglige niveau, eller om uddannelsen er god. På Lasota®  Terapi Akademi deltager akademiets læger ikke blot til eksaminationen, men de underviser også i forskellige fag, samt de fører tilsyn med uddannelsens niveau. Vi forsøger dermed at give dig den højst mulige standard som massør.

Det magiske ved massage

Hvad enten det drejer sig om behandling af professionelle sportsfolk eller personer med »almindelige problemer« (hovedpine, nakke-, skulder-, rygproblemer, m.m.), spiller massage stadig en større rolle. Korrekt massage stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, skaber bedre balance i muskulaturen og giver generelt bedre velvære. Muskulære problemer som man ser i idrættens verden, adskiller sig ikke væsentlig fra skader opstået i andre sammenhænge. Det er for så vidt ligegyldigt, om de muskulære problemer er opstået som følge af idræt eller arbejde. På ét enkelt punkt adskiller idrætten og erhvervslivet sig dog klart fra hinanden i forhold til skader. Idrætsudøveren stiller langt større krav til terapeuten om en hurtig og effektiv behandling, mens man måske og desværre er lidt for tilbøjelig til at nedvurdere fritids- eller arbejdsskader. Det betyder dog ikke, at hverken massør eller klient bør acceptere en længerevarig behandling.

Du vil blive uddannet til, hurtigt og præcist, at kunne behandle langt de fleste problemer, hvormed klienterne opsøger dig. Uddannelsen som Lægeeksamineret Massør tager specielt sigte på en hurtig, effektiv og ansvarlig behandling af de muskulære problemer. Herved er det muligt at afhjælpe de såkaldte fritids- og arbejdsproblemer, som ofte er belastende for både den enkelte og arbejdspladsen. Ord som sundhed, velvære og kropsbevidsthed er i dag i bevidstheden hos de fleste. På jobbet kræves der et ordentligt arbejdsmiljø, og i idrætsforeningerne stiller udøverne krav om, at kunne blive behandlet hurtigt, korrekt og professionelt. Her spiller massage en stadig større rolle i behandlingssystemet på grund af dens effektive virkning på muskler og kredsløb.

Se video om Lægeeksamineret Massør uddannelse

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmedlingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

21.000 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 5.000 DKK

Restbeløbet i 5 rater af: 3.452 DKK

Samlet pris: 22.260 DKK

Skulle du have spørgsmål og ønsker at blive ringet op?

Følgende materiale er inkluderet i prisen for uddannelsen:

  • Bøger
  • Opgavehæfte
  • Materialer (massage olier/creme)
  • Skriveredskaber
  • Mapper/papirer
  • Undervisning
  • Elevintra
  • Eksamener
  • Diplom
  • Eksamensbevis
Alle kan starte på massøruddannelsen, men man skal kunne forstå og læse dansk.

Fredericia

Mandag/onsdag hold

9 april 2018 – 3 okt 2018

9:00 – 12:30

tilmeld

Lørdag/søndag hold

10 marts 2018 – 15 sep 2018

tilmeld

Nørresundby

Lørdags hold

7. april slut d. 6. okt.

9:30 – 17:00

tilmeld
spørgsmål?
spørgsmål?
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Connecting...
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Har du generelle spørgsmål?
:
:
Tak for din besked, vi besvare din forespørgelse hurtigst muligt