Columnaterapeut 2018-01-11T11:00:23+00:00

Du kan kun læse til columnaterapeut (ryg behandler) ved Lasota Terapi Akademi, men til gengæld har vi uddannelsessteder i både Fredericia og Brøndby.

En columnaterapeut er en videreuddannelse for behandlere, som ønsker at have et rigtig godt kendskab til ryggens anatomi, fysiologi og patologi, samt kunne bestride mange forskellige manuelle teknikker for de forskellige rygproblemer som man ser i klinikken. Columnaterapeut (ryg behandler) uddannelsen går meget detaljeret ned i den manuelle behandling, og den efterfølgende rehabiliteringsperiode, derfor skal man på forhånd have et godt kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, f.eks. som fysioterapeut, idrætsskadeterapeut eller måske, hvis man er veluddannet massør.

Der undervises af læger, osteopater, fysioterapeuter, kiropraktorer eller  terapeuter, som er uddannet i amerikansk manuel medicin.

Du vil ikke bare lære at undersøge for stort set ethvert bevægeapparatsproblem i ryggen, men også lære teknikker som f.eks.: Muskel Energy Teknik (MET), Positionel Release Teknik (PRT), Artikulering, Mobilisering, Mobilisering med impuls, Isometrisk opretning, Dynamisk udspænding, Triggerpunkts-behandling samt rehabilitering i forbindelse med specifikke rygskader.

Du vil lære alt, hvad der er værd at vide om problemer i halshvirvelsøjlen, af thorax, ribben, lumbaldelen og bækkenproblematik.

Uddannelsen lægger ikke blot stor vægt på, at opnå viden om de forskellige rygskader og hvordan de behandles optimalt, men også hvilke patienter man som terapeut skal sende videre til f.eks. kiropraktor eller læge.

Som uddannet columnaterapeut (ryg behandler), kan du ansøge om deltagelse på osteopatstudiet ved European School of Osteopathy i London som tilbyder uddannelser i Danmark. Studieegnethed skal dog her vurderes. Stort set alle columnaterapeuter arbejder fuldtids med faget efter endt uddannelse.

Se video og hør om Columnaterapeut uddannelsen:

Se video og hør elever fortælle om Columnaterapeut uddannelsen (engelsk):

Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmedlingsgebyr og betale resten i rater.

Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.

Priser:

29.790 DKK

eller

Tilmeldingsgebyr: 4.500 DKK

Restbeløbet i 11 rater af 2.600 DKK

Samlet pris: 31.482 DKK

Skulle du have spørgsmål og ønsker at blive ringet op?

Følgende materiale er inkluderet i prisen for uddannelsen:

  • Bøger
  • Opgavehæfte
  • Evt. materialer
  • Skriveredskaber
  • Mapper/papirer
  • Undervisning
  • Elevintra
  • Eksamener
  • Diplom
  • Eksamensbevis

For at tilmelde dig på Columna terapeut uddannelsen skal du som minimum være massør uddannet eller have en tilsvarende uddannelse.

Fredericia

22. jan 2018 – 28. jan 2019

Mandage  9.00-14.40

tilmeld

Brøndby

5. april 2018 – 11. april 2019

Torsdage  9.00-14.40

Tilmeld
spørgsmål?
spørgsmål?
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Connecting...
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Har du generelle spørgsmål?
:
:
Tak for din besked, vi besvare din forespørgelse hurtigst muligt