Yamamoto New Scalp Acupuncture 2018-04-13T11:11:06+00:00

Nu kommer nogle af verdens førende specialister til Danmark og afholder kursus i et af de mest brugte og anerkendte akupunkturformer pt.

YNSA er opkaldt efter den japanske læge, Dr. Toshikatsu Yamamoto, der udviklede dette akupunktur-system i 1973. YNSA anvendes til behandling af neurologiske tilstande, og er både effektiv og øjeblikkelig i virkning for patienter med smerter og / eller begrænset mobilitet. Som følge heraf er anvendelsen af YNSA forøget og er blevet en af de mest anvendte former for akupunktur overhovedet. YNSA består grundlæggende af akupunkturpunkter primært på hovedbunden, samt på andre af kroppens regioner. Ud over at give øjeblikkelig symptomlindring, er YNSA undertiden helbredende.

Når du tilmelder dig vores kurser, betales det fulde beløb.

Når din betaling er registreret hos os, er din plads på kurset sikret.

Priser:

2.995 DKK

Dette kursus foregår på engelsk

Inkl. frokost (fredag/lørdag)

Fri kaffe/the hele dagen

Lidt sødt om eftermiddagen

 Dette kursus giver: 18,5  RAB point

Skulle du have spørgsmål og ønsker at blive ringet op?

Ved afslutningen af workshoppen vil hver deltager have en forståelse af YNSA og vil have erhvervet sig de grundlæggende færdigheder til at anvende YNSA til patienter med akutte eller kroniske smerter eller neurologiske sygdomme. Denne færdighed bør blive en del af deltagerens terapeutiske værktøjskasse  fremadrettet.

Indledning – Hvem er Dr. Toshikatsu Yamamoto og på baggrunden for opdagelsen af YNSA.

Lære placeringerne og funktionerne af de grundlæggende punkter, A, B, C, D, E, F, G og H.

Lære punkterne for de indre organer og de kranielle nervepunkter.

Hals og albue diagnoser.

I, J og K somatopes.

Tinnitus og centrale punkter.

Lære hvornår og hvordan man anvender YNSA.

Demonstration af YNSA behandling.

Praktiske øvelser og workshop.

David Bomzon

David er grundlæggeren af Pnima Center i Haifa, Israel. Siden oprettelsen i 2007 er centret blevet det førende center for kinesisk medicin i Haifa, og er det førende center for undervisning YNSA i Israel. David underviser i kinesisk medicin og er lektor i komplementær og integrativ medicin på Reidman College, som er et statsgodkendt college for kinesisk og komplementær medicin i Israel. Han betragtes som en førende autoritet i YNSA, og er jævnligt inviteret til at holde foredrag om dette emne på professionelle sammenkomster og konferencer i hele verden. Han er involveret i klinisk forskning, som undersøger fordelene ved YNSA i neurologisk rehabilitering. I dag er han en af ​​de førende terapeuter i Israel med speciale i rehabiliterende og integrativ akupunktur.

er terapeut, som har specialiseret sig i kinesisk medicin og medicinsk massage terapi, og især behandlingen af ​​ortopædiske problemer og smerter. Avi Amir praktiserer også YNSA, som han har studeret direkte under vejledning af Dr. Toshikatsu Yamamoto, grundlæggeren af denne teknik. Avi opretholder regelmæssig kontakt med Dr. Yamamoto, og gennem denne kontakt, er han regelmæssigt orienteret om udviklingen på området. Avi er en af ​​medstifterne af den internationale skole i skalp akupunktur, og er en aktiv partner på Pnima Center. Hos Pnima, behandler Avi over 150 patienter om ugen ved hjælp af kinesisk medicin og medicinske massage teknikker. Han bruger også sin store erfaring med YNSA samt hans pædagogiske evner til at berige de færdigheder til andre terapeuter og sundhedspersonale med viden om denne unikke metode. Avi har for nylig etableret et unikt support center på Pnima, der yder professionel vejledning til nyuddannede inden for komplementær medicin.

Fredericia

30 nov 2018 – 2. dec 2018

Fredag / 30. nov / kl. 9.00-16.30

Lørdag / 01. dec  / kl. 9.00-16.30

Søndag /02. dec / kl. 9.00-12.30

tilmeld
spørgsmål?
spørgsmål?
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Connecting...
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Har du generelle spørgsmål?
:
:
Tak for din besked, vi besvare din forespørgelse hurtigst muligt