Positionel release technique – PRT 2017-03-24T11:44:45+00:00

PRT er en amerikansk osteopatisk opfindelse, hvor man løsner smerter og dysfunktioner i muskelvævet. Ved at positionere kroppen og holde vævet i bestemte positioner, kan det neurologiske system manipuleres, og derved stimuleres til at afbryde den smerte og spasme der findes i vævet. PRT er det direkte modsatte af stretching. Hvis man skal løsne det collagene væv (fascia, sener mv.), skal man alt andet end at trække i det, ligesom når man skal binde en knude op, forsøger man at skubbe knuden sammen i stedet for at trække i den. PRT virker på samme måde. Væv bliver skubbet sammen, snoet, komprimeret og stimuleret til at tage spændingen af i det “neurologiske kædeled”. Behandlingen er smertefri og er velegnet til alle aldre og mest til smertefulde tilstande. Det primære mål for PRT er at fremme et positivt helbredende miljø ved at korrigere de muskuloskeletale og neurologiske ubalancer, for derved  at lette vævsregenerering og heling, for at kroppen kan rette sig selv.
PRT er velegnet til enhver patient, der lider af enten akutte eller kroniske smerter. Ideelt set er det bedst at kende årsagen eller mekanismen for skade eller smerte. men ofte opstår disse muskulære restriktioner eller tenderpoints (TP) ofte på grund af muskulær overbelastning, sport, stress, et kirurgisk indgreb eller viscerale dysfunktioner.

Jan Lasota underviser i dette og har læst på et af verdens førende universiteter (Michigan State University) og derigennem tilegnet sig viden omkring PRT, som han har tilpasset sig den danske måde at behandle på.

Pris og info om Positionel release technique – PRT kursus

Pris

 

2.250,- kr.

 

underviser: Jan Lasota

Adgangskrav: uddannet behandler

 

RAB point 13

 

Dato og tilmelding

Vi afventer dato og by for kurset.

spørgsmål?
spørgsmål?
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Connecting...
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Har du generelle spørgsmål?
:
:
Tak for din besked, vi besvare din forespørgelse hurtigst muligt