MCE kursus 2017-03-24T09:18:15+00:00

Lær den “NYE” behandling til akutte skader igennem dette MCE kursus hos LTA.

I marts 2015 skrev Jan Lasota en artikel med overskriften: “IS-tiden er smeltet”. Kurset her giver helt ny viden omkring behandling af akutte skader, og hvad det gøres i praksis.

Igennem fyrre år har alle fået sig indprentet, at man skal anvende is eller bruge huskeordet RICE, når man behandler akutte skader. Konceptet anvendes af stort set alle i Danmark. Det bruges på skadestuer, af læger, behandlere på alle niveauer, trænere og udøvere selv, som er kommet til skade.

En lang række ny dokumentation, har vist sig, at IS og RICE konceptet faktisk forsinker helingsprocessen. RICE står for: ro, is, compression og elevation.

Dr. Gabe Mirkin der opfandt udtrykket RICE i 1978 siger nu, at skadeslidte skal stoppe med at bruge RICE-konceptet og droppe anvendelsen af is. Udover at droppe isen, skal der bevægelse til i stedet for ro.

Et nyt huskeord, MCE, erstatter den gamle standard RICE, og fjerner is til skadesbehandling. MCE står for Move (bevæge det du kan, og så meget du kan), C for Compression (komprimerende forbinding), og E for Elevate (hold det skadede væv højt).

Igennem snart tyve år har Lasota Terapi Akademi lært deres elever, at man skal bruge en såkaldt PIER-tape, som vil være mere effektiv end RICE. Det er en speciel tape med uelastisk sportstape, som har fokus på kompression.

Dette et-dags MCE kursus vil gennemgå den nye MCE behandling, hvorfor og hvordan, samt du vil lære at lægge PIER-tape, hvor man f.eks. rekonstruerer hele anklens stabilitet vha. af sportstape.

Pris og info om MCE kursus

Pris

1.125 kr.

underviser: Jan Lasota

RAB point 7,5

Dato og tilmelding

Vi afventer dato og byer for kurset.

spørgsmål?
spørgsmål?
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Connecting...
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Har du generelle spørgsmål?
:
:
Tak for din besked, vi besvare din forespørgelse hurtigst muligt