Kinesiologi tapening 2018-04-13T09:31:26+00:00

Siden oprindelsen af kinesiologi tapening, medio 1970 i Japan, har metoden udviklet sig i stort
omfang. I Europa har adskillige terapeuter i flere lande videreudviklet anvendelses mulighederne med kinesiologi tapening siden 1997. Den elastiske tape og dens metode fremmer det optimale bevægelsesforløb, som er nøglen til en optimal rehabilitation eller restitution. Der udvikles hele tiden nye applikationsmåder og der kommer underbyggende evidente undersøgelser, der bekræfter dens virkning. På kinesiologi tapening kurset bliver der gennemgået teoretisk forskellige virkningsmekanismer, samt en masse forskellige tapeningsmetoder for en del af de mest almindelige problemer i bevægeapparatet.

Modul 1

ryg/overekstremitet

Du får på kurset en del praktik i at lægge tapen på, og vil umiddelbart kunne gå hjem i klinikken og med god effekt anvende teknikkerne efter endt kursus. Den oprindelige behandlings “målgruppe” var musklerne, men efterhånden kan tapen bruges effektivt til både muskel- og ledbåndsskader og gener, til at korrigere led position eller bevægelsesretning uden at hæmme bevægelsen, til at lindre smerte, til lymfedrænage, til meridianterapi mm. Ved hjælp af samme tape, dog med forskellige teknikker. Denne behandling er et effektivt supplerende behandlingsmetode ved for eksempel: smertebehandling fibersprængning, forstuvninger, bækkeninstabilitet, tennisalbue, arvæv mm.

Modul 2

underekstremitet

Kinesiologi tapening kursus 2 er for dig, der har været på modul 1 kurset og gerne vil lære at tape hofte, knæ, underben, ankel og fødder.

Modul 3

organer

Modul 3 gennemgås mere avancerede måder, man kan bruge denne behandlings form. Her vil der blive gennemgået drænage efter operationer og behandling af ben ødemer, kinesiologi tapening for forskellige organlidelser f.eks. underlivssmerter eller colon irritable. Der vil også blive vist enkelte teknikker for mere specifikke bevægeapparatslidelser, f.eks. costale dysfunktioner eller fingerskader. Under de muskulære behandlinger vil der bl.a. blive gennemgået hvordan man kan hjælpe med at aktivere en bedre funktion af diaphragma, som igen vil forbedre lungefunktionen, der især kan være til gavn for både astmatikere, ældre og idrætsfolk.

Pris og info om Kinesiologi tapening kursus

Når du tilmelder dig vores kurser, betales det fulde beløb.

Når din betaling er registreret hos os, er din plads på kurset sikret.

Priser:

1.125 DKK

Dette kursus giver: 7 RAB point

Find vores produkter på terapishop.dk

Skulle du have spørgsmål og ønsker at blive ringet op?

Jan Lasota

Doktor i osteopati

Idrætsfysiolog

Akupunktør

Klinikejer

Direktør hos Lasota Energy

Ejer af Terapishop.dk

Skoleleder

Næstformand i Danske Akupunktør

Fredericia

Kinesiologi tapening 2:

3. sep 2018

09.00 til 16.00

tilmeld

Brøndby

Kinesiologi tapening 2:

10. sep. 2018

09.00 til 16.00

tilmeld
spørgsmål?
spørgsmål?
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Connecting...
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Har du generelle spørgsmål?
:
:
Tak for din besked, vi besvare din forespørgelse hurtigst muligt