Dynamisk Udspænding 2017-03-22T12:09:31+00:00

Dynamisk udspænding er blevet udviklet af Dr. Michael Leahy fra USA. Dr. Leahy bemærkede, at hans patienters symptomer syntes at være relateret til ændringer i deres bløde væv, og som han kunne mærke med hænderne. Ved at observere, hvordan muskler, fascia, sener, ledbånd og nerver reagerede på forskellige typer  af arbejde, var Dr. Leahy i stand til konsekvent at løse over 90 % af sine patienters problemer.
Dynamisk udspænding er en meget blid og rolig bløddelsbehandling af det muskuloskeletale system. Det er baseret på en teknik, der behandler problemer på muskler, sener, ledbånd, fascia og nerver. Mange terapeuter behandler med Dynamisk udspænding for: hovedpine, rygsmerter, karpaltunnelsyndrom, skinnebenssmerter, skulder smerter, iskias, plantar fascitis, knæproblemer og tennisalbue, hvilket blot er nogle få af de problemer, der hurtigt kan løses permanet med Dynamisk udspænding. Disse skader/problemer har alle én vigtig ting til fælles: de er ofte skabt pga. overbelastede muskler.
Hvad går en Dynamisk udspænding behandling ud på?
Hver Dynamisk udspænding terapi er faktisk en kombination af undersøgelse og behandling. Dynamisk udspænding udføres ved terapeuten bruger sine hænder til at undersøge tekstur, tonus og bevægelse af muskler, fascia, sener, ledbånd og nerver. Unormalt væv behandles ved at kombinere netop den rette spænding med nogle meget specifikke patientbevægelser, i tæt samarbejde med patienten.
Effekten er umiddelbar.

Pris og info om kurset

Pris

1125,- kr.

 

Underviser Jan Lasota

Adgangskrav: uddannet behandler

RAB point 6,5

Dato og tilmelding

Fredericia

Ny dato er på vej

København

Ny dato er på vej

spørgsmål?
spørgsmål?
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Connecting...
Har du generelle spørgsmål? Skriv en besked og vi svare på den hurtigst muligt
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Har du generelle spørgsmål?
:
:
Tak for din besked, vi besvare din forespørgelse hurtigst muligt